Centrum

I centrala Skutskär har du nära till det mesta, t ex  apotek, hälsocentral, folktandvård, butiker och bibliotek. Det är gångavstånd till både buss och tåg var du än bor i centrum. Älvkarlebyhus kundcentrum ligger också här. Det finns även ett antal garage och p-platser att hyra runt om i centrum.

Andra Tvärgatan

Andra Tvärgatan har genomgått en totalrenovering under 2020-2021. Nya badrum, kök och ytskikt. Här finns det 1-2 rum och kök. Ettorna har öppen planlösning med en sovalkov.

Centralgatan

Centralgatan går genom centrala Skutskär. Här finns det 1-3 rum och kök.

Centralgatan 6

På Centralgatan 6 finns vårat nyaste hus. Det färdigställdes 2020 och här finns de 2-3 rum och kök med öppen planlösning. Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin finns i varje lägenhet. Här finns även hiss.

Hårsta

Hårsta är ett grönområde nära centrum. Det är bilfritt och barnvänligt område och nära till både butiker och bibliotek.

Höghuset

På Västervägen 31 finns vårt ena höghus. Här kan du njuta av utsikten över stora delar av Skutskär och Bodaån. Det är 8 våningar med hiss och det finns 1- 2 rum och kök.

Lillängsgatan

Lillängsgatan är ett lugnt och barnvänligt område med grönytor. Här finns det 1-3 rum och kök fördelade på fyra hus.

Lillängsgatan 4-6

På Lillängsgatan bor du i rymliga lägenheter byggda 2005. Här finns det 2-4 rum och kök med egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Alla lägenheter har antingen balkong eller uteplats och det finns hiss i husen.

Rengatan

På Rengatan finns det tio radhus med 4 rum och kök, egen ingång och en uteplats. Här finns även en fastighet med 4 lägenheter fördelade på 2-4 rum och kök.

Roosvägen

På Roosvägen finns det 1-3 rum och kök fördelade på två hus.

Siggebodavägen

På Siggebodavägen bor du i ett lugnt och barnvänligt område med stora grönområden. Det finns 1-3 rum och kök fördelade på 7 hus.

Siggebodagård

På Gävlevägen 37 ligger Siggebodagård, en liten pärla mitt i centrala Skutskär. Här har vi 3 stycken lägenheter, 2-3 rum och kök. Du har egen entré och tillgång till gemensamma grönytor.

Vallvägen

På Vallvägen ligger 28 stycken 1-2 rum kök fördelade på tre stycken hus som är byggda på 80-talet. Tvättstuga finns i varje hus.