Älvkarleby

Älvkarleby heter området  cirka 10 kilometer söder om Skutskär. Våra lägenheter är uppdelade i fyra olika områden med lite olika karaktär. 

I Älvkarleby finns pizzeria, livsmedelsbutik, förskola och grundskola. Det finns även fotbollsplaner och Älvkarleby Fiskecamp som lockar fiskeintresserade från när och fjärran. En 18-håls golfbana ligger vackert utmed älven och det finns ett brett utbud av badplatser.

På Riddersdalsvägen 3 finns möjlighet för dig som är under 25 år att hyra 1-2 rum och kök med ungdomsrabatt.
Info om ungdomsrabatt

Riddersdal

På Riddersdalsvägen finns 1 - 3 rum och kök. Här finns både lekplatser och grönområden. Möjlighet att hyra garage eller motorvärmarstolpe. Förskola, grundskola och livsmedelsbutik finns i närheten.

Fall- och Kraftvägen

På Fall- och Kraftvägen bor du i radhus eller parhus med egen entré och uteplats med tomt. Det finns 2 - 4 rok och garage ingår. Det är ett omtyckt, barnvänligt och lugnt område.

Tallbacken

På Tallbacken finns 1 - 4 rum och kök. Möjlighet att hyra garage och motorvärmarstolpe. Tvättstugan finns i markplan. Det är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till bland annat förskola och grundskola.

Östanå

På Östanåvägen 75 har vi små lägenheter med egen entré och altan. Det finns 1 rum och kök på 36 kvm eller 1 rum med kokvrå på 26 kvm med tvättstuga i källaren. Parkering finns på gården.