Vi söker en VVS-montör

Om jobbet

Vi söker dig som är Rörmokare/VVS-tekniker, som har en bred kunskap inom VVS, installation och service till en omväxlande roll som rörmokare och fastighetsskötare. I denna roll kommer du inneha ett omväxlande arbete med många kontaktytor. Det är ett arbete för dig som gillar att lösa problem i fält och vi tror att du som person tycker om att leverera och är noggrann. Med din erfarenhet och kompetens hittar du de bästa lösningarna.

Tjänsten kommer innebära ett brett spann av arbetsuppgifter. Våra hyresgäster är i fokus, vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera på ett förtroendegivande sätt mot dessa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet som rörmokare/VVS-tekniker med dokumenterat arbete av tidigare liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat inom branscher som VVS, energi, el, bygg eller motsvarande. Du har en kunskap i att hjälpa våra hyresgäster med installation, tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll och gillar att jobba i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Vi ser att du har en god förmåga att kommunicera muntligt så som skriftligt. I denna tjänst är B-körkort ett krav.

Ansökan
Din ansökan mejlar du till hakan.karlsson@alvkarlebyhus.se sista ansökningsdag är 8 juli 2022. Urvalsprocessen sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. 

Lönetyp
Fast månads- vecko- eller timlön

Kontakt
Håkan Karlsson
hakan.karlsson@alvkarlebyhus.se
026-4203651