Vi söker en Fastighetsskötare med vvs kompetens

Om jobbet

Älvkarlebyhus är ett helägt kommunalt fastighetsbolag i Älvkarleby kommun som förvaltar ca 1100 egna lägenheter och cirka 100 lokaler inom hela kommunen.

Till vår fastighetsskötsel söker vi nu en medarbetare med god vana från VVS-arbeten till vår verksamhet inom fastighetsskötsel.

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt men ändå har lätt för lagarbete. Arbetsuppgifterna innebär traditionella fastighetsskötaruppgifter, tillsyn av byggnader och angränsande ytor samt reparationer och underhåll. Det kan även förekomma köksrenoveringar, badrumsrenoveringar m.m. Service till våra hyresgäster samt mark- och trädgårdsskötsel och snöskottning ingår.

Erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller erfarenhet av praktiskt arbete inom bygg/ fastighetsområdet, VVS-arbeten och vana av att arbeta med maskiner av olika slag.

Arbetet innebär många dagliga kontakter med hyresgäster och människor som vistas i våra byggnader vilket kräver en god social kompetens och samarbetsförmåga. God datorvana och B-körkort är ett krav. Även god kunskap i svenska, i både tal och skrift är ett krav.

Lönetyp
Fast månads- vecko- eller timlön

Kontakt
Anders Larsson
anders.larsson@alvkarlebyhus.se
026-4203653

Ansök via mejl

Skicka din ansökan till

alvkarlebyhus.jobb@gmail.com